Påsk-helvete!

Påsken kan vara den mest Bajsnödiga högtiden som finns. Man firar hönor och Jesus genom att ha så tråkigt som möjligt och trycka hönornas obefruktade avkommor, äggen. Sen på ett litet hörn så kommer haren fram också ska man även äta dennas "ägg".
Av någon outgrundlig anledning ska barn även terrorisera varenda dörr genom att vara utklädda till en osmaklig tant som "kan flyga" Då ska de få godis och pengar. Jag vet inte av vilken anledning man ska ge ungarna pengar och godis? Ta en morot och börja beté dig ungjävel! Det är ju inet som att barnen idag har brist på godis direkt.

Sen ska man smycka ut sitt hem på ett jävligt skummt sätt. Det mesta ska vara gult, fyllt med kycklingar och så ska man knyta fast färgade fjädrar och hänga målade ägg i björkris.. (What!?)

Jag hatar Påsken.

Sen undrar jag vem det var som var så ofantligt knarkad som kom på allt detta? Och sen att hela sveriges befolkning köper skiten rakt av är ju helt jävla fantastiskt. Avskaffa påsk-helvetet eller låt mig ha roligt, ha lugn och ro eller bestäm er åtminstonde för något vettigt att fira.
Vad fan är detta?! Det finns ingen röd tråd!


To cool for school = looser

Människor som anser sig själva vara coola är ofta motsatsen. De flesta av dem jag känner som anser sig själva vara coola och väligt gärna VILL vara coola lägger fokus på helt fel saker, i mina ögon. De anser sig själva vara "cool-förälder" i sin status på Familjeliv och är väl det målet de har.

Tyvärr så är alla dessa "coola" människor inget annat än loosers. "To cool for scool" är inte så jätte coolt i längden. Dessa coola människor brukar även vara för coola för att träna och svettas, och även anser de ofta att det är otroligt coolt att röka och dricka alkohol så ofta som de kan. Det är ju som lite coolt att inte vara så noga, att kunna slarva och inte bry sig.

Vad blir resultatet? Jo, alla "coola" människor där ute, alltså alla "Låtsas-coola-människor", är slitna och luktar illa av all rökning och festande, de är även feta och har dålig kondis, bli lätt sjuka eller har ont och är lågutbildade. INTE så jävla coolt i mina ögon.

I mina ögon är det något coolare att ha ett schysst arbete, vara stark och ha bra kondition, Givetvis att vara fräsch, lukta gott och vara frisk. Så alla "to cool for school"-människor, inse att ni bara gör er själva till loosers!

White trash. Rökande tjockisar i leggings och foppatofflor. Lågutbildade och klagande. Nä. Inte coolt.


RSS 2.0