Låtsaslivet på facebook

Är det bara jag eller har alla någon kompis som sitter och låtsas att de lever ett helt annat liv, än vad de egentligen lever, på Facebook?

Ibland kan det gå mig på nerverna något kopiöst.
Människor som sitter och ljuger om hur nyttigt de har börjat leva, hur mycket de tränar, hur mycket de går ner i vikt.. men i själv verket så väger det minst lika mycket som innan de började skriva ut den falska infon på Facebook. Folk ljuger om hur mycket pengar de har och vissa till och med vad de har för intressen, musiksmak, och olika sysselsättningar.

De lägger ut bilder på nyttiga maten de just köpt. De stoltserar med hur duktiga de är som storstädat hela lägenheten, tvättat hela kvällen, gjort storkok och bakat LCHF bröd. Men Alla som känner dem vet hur det egentligen ligger till.

Varför? För att de ska ses som mer intressanta människor? För att de inte kan stå för vilka de egentligen är?

Varför inte bara ändra på sig själva istället? Då skulle de bli mer stolta över sig själva och de skulle bli den där "intressanta" människan som de vill vara. De skulle se ut som de gör på deras falska bilder där de retuscherat sig så de både har slätare hy och är smalare i ansiktet än vad de egentligen är.

Förstår de inte att alla fattar att om en person har fyrahundraelva bilder på sitt ansikte i olika vinklar där de ser hyfsat snygga ut, men inte en enda bild på dem "IRL" helkroppsbild, så är DU fet egentligen. Eller åtminstånde ser du ut som stryk. Blivigt slagen med fulkäppen några ggr för mycket så att säga.

Fattar de inte att det är pinsamt?
Fattar de inte att ALLA som känner dem undrar varför de promt ska vara ryggradslösa människor som bara ljuger och är attentionwhors. Fattar de inte att alla vet. ALLA. Och alla tycker att det är pinsamt, Ingen vet hur/eller om vad man ska prata om när man så väl ses.. För det är för pinsamt att riskera att någon av lögnerna ska komma på tal.

Och varför vill man leva i en låtsas värld?

Förstår inte dessa stackars idioter att de förstör för sig själva?
Ingen vill tillslut vara med dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0